KookJij

Gevulde kwartel

Een heerlijk gevulde kwartel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde kwartel te bereiden

Was de kwartels en snij de kop eraf dep goed droog .
Meng de mousse met rozijnen, pijnboompitten de fijn gesneden sjalot en witloof.
Kruid de kwartels met peper en zout vul deze met de hierboven vermelde mengeling.
Bak deze even aan in boter.
Leg in een beboterde vuurvaste schotel een beetje olijfolie erbij en bak gaar in een voorverwarmde op 200gr gedurende +/- 20 min.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Dank je, kwartels in promotie in de lidl en de mousse had ik nog staan in de voorraadkast dus even iets ineen flatsen hé :);):p
Anna

Anna zegt:
Oh, oh, dat ziet er heerlijk uit!!:D:D:D