Recept
« Terug naar recepten
Gevulde kwartel
PT30M
Gevulde kwartel
Een heerlijk gevulde kwartel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde kwartel te bereiden
Was de kwartels en snij de kop eraf dep goed droog .
Meng de mousse met rozijnen, pijnboompitten de fijn gesneden sjalot en witloof.
Kruid de kwartels met peper en zout vul deze met de hierboven vermelde mengeling.
Bak deze even aan in boter.
Leg in een beboterde vuurvaste schotel een beetje olijfolie erbij en bak gaar in een voorverwarmde op 200gr gedurende +/- 20 min.
Meng de mousse met rozijnen, pijnboompitten de fijn gesneden sjalot en witloof.
Kruid de kwartels met peper en zout vul deze met de hierboven vermelde mengeling.
Bak deze even aan in boter.
Leg in een beboterde vuurvaste schotel een beetje olijfolie erbij en bak gaar in een voorverwarmde op 200gr gedurende +/- 20 min.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: