Recept
« Terug naar recepten
Gevulde pijlinktvis met aardappel-peterseliepuree
PT35M
Gevulde pijlinktvis met aardappel-peterseliepuree
Een heerlijk gevulde pijlinktvis met aardappel-peterseliepuree recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde pijlinktvis met aardappel-peterseliepuree te bereiden
Hak de peterselie grof, blancheer 2 min. in kokend water en giet af. Meng onder de aardappelpuree en stamp goed fijn. Hou warm.
Hak de knoflook fijn en mix fijn met het broodkruim, de sjalotten, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, kervel en basilicum.
Maak de pijlinktvissen schoon en spoel ze uitvoerig onder koud stromend water. Vul op met het kruidige broodkruim, steek dicht met cocktailprikkers en bak aan alle kanten in boter. Zet de pijnlinktvissen nog 5 min. in de oven op 160°C. Schik ze op de aardappel-peterseliepuree en serveer meteen.
Hak de knoflook fijn en mix fijn met het broodkruim, de sjalotten, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, kervel en basilicum.
Maak de pijlinktvissen schoon en spoel ze uitvoerig onder koud stromend water. Vul op met het kruidige broodkruim, steek dicht met cocktailprikkers en bak aan alle kanten in boter. Zet de pijnlinktvissen nog 5 min. in de oven op 160°C. Schik ze op de aardappel-peterseliepuree en serveer meteen.