KookJij

Gevulde tomaten-kippensoep

Een heerlijk gevulde tomaten-kippensoep recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: KOOK! op eigen benen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde tomaten-kippensoep te bereiden

1. Pel en snipper de uien en de knoflookteentjes. Meng de bloem en de shoarmakruiden en wentel er de stukjes kip door.
2. Verhit de boter in een pan en roerbak de stukjes kip rondom lichtbruin. Voeg de ui en de knoflook toe en roerbak het geheel nog 1 minuut.
3. Roer de tomatenpuree erdoor. Voeg 1 liter water en de bouillonblokjes toe en breng de soep aan de kook. Voeg de roerbakgroenten toe en laat de soep 10 minuten gaar worden. Breng de soep op smaak met zout en peper. Roer de crème fraîche door de soep en laat deze door en door warm worden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Linda Haelermans

Linda Haelermans zegt:
deze soep is erg lekker; herkomst is: kook: op eigen benen met fokke en sukke.