Recept
« Terug naar recepten
Gevulde tomaten-kippensoep
PT20M
Gevulde tomaten-kippensoep
Een heerlijk gevulde tomaten-kippensoep recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Gevulde tomaten-kippensoep te bereiden
1. Pel en snipper de uien en de knoflookteentjes. Meng de bloem en de shoarmakruiden en wentel er de stukjes kip door.
2. Verhit de boter in een pan en roerbak de stukjes kip rondom lichtbruin. Voeg de ui en de knoflook toe en roerbak het geheel nog 1 minuut.
3. Roer de tomatenpuree erdoor. Voeg 1 liter water en de bouillonblokjes toe en breng de soep aan de kook. Voeg de roerbakgroenten toe en laat de soep 10 minuten gaar worden. Breng de soep op smaak met zout en peper. Roer de crème fraîche door de soep en laat deze door en door warm worden.
2. Verhit de boter in een pan en roerbak de stukjes kip rondom lichtbruin. Voeg de ui en de knoflook toe en roerbak het geheel nog 1 minuut.
3. Roer de tomatenpuree erdoor. Voeg 1 liter water en de bouillonblokjes toe en breng de soep aan de kook. Voeg de roerbakgroenten toe en laat de soep 10 minuten gaar worden. Breng de soep op smaak met zout en peper. Roer de crème fraîche door de soep en laat deze door en door warm worden.
Linda Haelermans zegt: