Recept
« Terug naar recepten
Glaasjes van gerookte zalm en mousse van verse kaas met kruiden
PT15M
Glaasjes van gerookte zalm en mousse van verse kaas met kruiden
Een heerlijk glaasjes van gerookte zalm en mousse van verse kaas met kruiden recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Solo.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Glaasjes van gerookte zalm en mousse van verse kaas met kruiden te bereiden
Was en droog alle kruiden en hak ze fijn.
Mix de verse kaas en doe hem in een glazen kom.
Voeg er de kruiden, peper en zout aan toe en meng goed.
Klop de vloeibare room tot chantilly.
Voeg hem voorzichtig toe aan het mengsel met verse kaas. Controleer de smaak en voeg eventueel peper of zout toe.
Verdeel de kaasmousse over zes glaasjes.
Snij de gerookte zalm in kleine blokjes.
Doe er een beetje Solo Delifine room bij. Verdeel de zalmblokjes over de coupes. Zet ze in de koelkast tot u ze opdient.
Mix de verse kaas en doe hem in een glazen kom.
Voeg er de kruiden, peper en zout aan toe en meng goed.
Klop de vloeibare room tot chantilly.
Voeg hem voorzichtig toe aan het mengsel met verse kaas. Controleer de smaak en voeg eventueel peper of zout toe.
Verdeel de kaasmousse over zes glaasjes.
Snij de gerookte zalm in kleine blokjes.
Doe er een beetje Solo Delifine room bij. Verdeel de zalmblokjes over de coupes. Zet ze in de koelkast tot u ze opdient.