Recept
« Terug naar recepten
Gnocchi due
PT20M
Gnocchi due
Een heerlijk gnocchi due recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ronny Henri Szostek
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Ronny Henri Szostek
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gnocchi due te bereiden
Was de aardappelen en kook ze vervolgens gaar. Schil ze, en pureer ze, samen met de boter, eidooier, zout en peper. Doe de puree over in een deegmachine en laat op stand 1 draaien en voeg beetje bij beetje de Parmezano en de bloem toe tot een deeg is bekomen. Haal uit de deegmachine en plaats het deeg op een bebloemde oppervlakte. Kneed totdat het deeg homogeen en vast is. Rol uit en snij stukjes van 3 centimeter zoals boven beschreven staat. Gooi de kaasgnocchi in kokend water en als ze boven komen zijn ze klaar.
Gnocchi Marinara:
Verhit de olijfolie en voeg knoflook en chili peperen en Sauteer alles enkele minuten. Voeg de tomaten in blik toe, basilicum, knoflook, peterselie en zout en peper en laat zachtjes koken gedurende 8 minuten.
Gnocchi Marinara:
Verhit de olijfolie en voeg knoflook en chili peperen en Sauteer alles enkele minuten. Voeg de tomaten in blik toe, basilicum, knoflook, peterselie en zout en peper en laat zachtjes koken gedurende 8 minuten.