KookJij

Gnochi

Een heerlijk gnochi recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: willem en bereidings technieken SVO
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gnochi te bereiden

werkw: aardapels koken in de schil in water en zout,boullion mag
ook
als ze goed gaar zijn afgieten en pellen
daarna afkoelen en door de puree knijper niet roeren, anders komt het
zetmeel vrij en gaat het beslag
plakken
z/p, ei, fijn gehakt peterselie en bloem mengen niet te droog
de aardappels mengen met de ei bloem massa dit beslag moet smeug zijn
maar niet te slap
in een spuitzak doen en lange slierten spuiten,
deze even invriezen en daar na blancheren in boullion
afkoelen in ijs water
mengen met padano kaas en daarna bakken

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst