Recept
« Terug naar recepten
Gnochi
PT45M
Gnochi
Een heerlijk gnochi recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
willem tilborghs
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
willem en bereidings technieken SVO
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gnochi te bereiden
werkw: aardapels koken in de schil in water en zout,boullion mag
ook
als ze goed gaar zijn afgieten en pellen
daarna afkoelen en door de puree knijper niet roeren, anders komt het
zetmeel vrij en gaat het beslag
plakken
z/p, ei, fijn gehakt peterselie en bloem mengen niet te droog
de aardappels mengen met de ei bloem massa dit beslag moet smeug zijn
maar niet te slap
in een spuitzak doen en lange slierten spuiten,
deze even invriezen en daar na blancheren in boullion
afkoelen in ijs water
mengen met padano kaas en daarna bakken
ook
als ze goed gaar zijn afgieten en pellen
daarna afkoelen en door de puree knijper niet roeren, anders komt het
zetmeel vrij en gaat het beslag
plakken
z/p, ei, fijn gehakt peterselie en bloem mengen niet te droog
de aardappels mengen met de ei bloem massa dit beslag moet smeug zijn
maar niet te slap
in een spuitzak doen en lange slierten spuiten,
deze even invriezen en daar na blancheren in boullion
afkoelen in ijs water
mengen met padano kaas en daarna bakken