Recept
« Terug naar recepten
Goudbruine courgettebloemen
PT50M
Goudbruine courgettebloemen
Een heerlijk goudbruine courgettebloemen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Goudbruine courgettebloemen te bereiden
Verwijder de stelen en de stampers,zonder de courgettebloemen te beschadigen.Stamp de aardappels fijn en roer er de in stukjes gesneden spinazie, de tuinbonen, de ricotta, 1 eierdooier, peper en zout en de krokant gebakken blokjes spek door. Schep deze vulling in de courgettebloemen, haal ze door 2 losgeklopte eieren en vervolgens door het paneermeel en frituur ze in een ruime hoeveelheid hete olie. laat ze uitlekken op keukenpapier, bestrooi ze met zout en serveer ze warm.