Recept
« Terug naar recepten
Gratin van pangasius vis en tomaten
PT30M
Gratin van pangasius vis en tomaten
Een heerlijk gratin van pangasius vis en tomaten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marianne jaspaert
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
- > Dranken - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gratin van pangasius vis en tomaten te bereiden
Schik in een ovenschotel met antikleeflaag de tomaten in schijfjes gesneden en bestrooi ze met de uitgelekte kappertjes en de basilicum. Leg er de visfilets op.
Overgiet met de wijn, doe er zout en peper op, leg er de bollen mozzarella in schijfjes op.
Laat 15 minuten à 30 minuten goudbruin bakken in een hete oven op 210 graden (of stand 7).
Dit is lekker met puree en spinazie, of gewoon met stokbrood indien je het als voorgerecht maakt.
Overgiet met de wijn, doe er zout en peper op, leg er de bollen mozzarella in schijfjes op.
Laat 15 minuten à 30 minuten goudbruin bakken in een hete oven op 210 graden (of stand 7).
Dit is lekker met puree en spinazie, of gewoon met stokbrood indien je het als voorgerecht maakt.
aan leny zegt: