Recept
« Terug naar recepten
Griet met een korstje van aardappelen en caponata van aubergines
PT40M
Griet met een korstje van aardappelen en caponata van aubergines
Een heerlijk griet met een korstje van aardappelen en caponata van aubergines recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
lekkeretenmaken.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Griet met een korstje van aardappelen en caponata van aubergines te bereiden
Ontvel de griet bestrijk deze met de olie en plaats hem op een ovenschaal.Snijd de aardappelen in dunne plakjes en gaar ze in een schaal met ruim olie in een voorverwarmde oven.van 180 graden,gedurende 15 minuten.Bestrooi de griet met peper en zout en beleg met een laagje van de voorgegaarde aardappelen.Giet de visfond erbij en voeg de gehalveerde tomaatjes toe.Laat ongeveer 10 minuten garen in de oven op 180 graden.Haal de vis uit de oven,verdeel over 2 borden,leg tomaatjes erbij en serveer met gegrilde schijven aubergines.Giet een scheutje milde olijfolie over de vis.
Bianca zegt: