Recept
« Terug naar recepten
Groene curry met grote garnalen
PT25M
Groene curry met grote garnalen
Een heerlijk groene curry met grote garnalen recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2/3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groene curry met grote garnalen te bereiden
Maak een groene curry door de kokosroom aan de kook te brengen, en de groene curry-pasta te verhitten.
Kook de kokosroom totdat de groene curry-pasta lekker begint te ruiken.
Breng de groene curry op smaak met vissaus en palmsuiker.
Voeg de garnalen toe aan de curry, en kook garnalen kort (1 minuut!) mee.
Voeg de erwten toe en kook deze een paar minuten mee.
Garneer met de peper en een blaadje basilicum. Lekker als soep of met gestoomde jasmijnrijst.
Kook de kokosroom totdat de groene curry-pasta lekker begint te ruiken.
Breng de groene curry op smaak met vissaus en palmsuiker.
Voeg de garnalen toe aan de curry, en kook garnalen kort (1 minuut!) mee.
Voeg de erwten toe en kook deze een paar minuten mee.
Garneer met de peper en een blaadje basilicum. Lekker als soep of met gestoomde jasmijnrijst.