Recept
« Terug naar recepten
Groene lintpasta met kwark (tagliatelle verde alla ricotta)
PT45M
Groene lintpasta met kwark (tagliatelle verde alla ricotta)
Een heerlijk groene lintpasta met kwark (tagliatelle verde alla ricotta) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groene lintpasta met kwark (tagliatelle verde alla ricotta) te bereiden
Ca 2 eetl.kokend water door kwark,nootmskaat en zout roeren tot er een crémige massa ontstaat.De lintpasta,koken via recept op verpakking,in twee porties al dente koken.Een vuurvaste ovenschaal invetten en de lintpasta en kwarkmengsel in laagjes in de schaal scheppen,de bovenste laag moet ui kwark bestaan.Met parmezaanse kaas bestrooien,klontjes boter erop leggen en in de oven zetten(180C) tot er een bruin korstje op komt.