KookJij

Groentecrumble met kaas

Een heerlijk groentecrumble met kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Mini-proeven
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Groentecrumble met kaas te bereiden

1. Verwarm de oven voor op 210°C.
2. Roerbak de groenten 5 minuten in olijfolie. Strooi er het kerriepoeder bij en roerbak tot alle aroma's vrijkomen. Kruid naar smaak met peper en zout.
3. Vermeng de roomkaas met de zachte boter en het kerriepoeder. Roer goed glad. Voeg er de bloem en de noten aan toe. Vermeng met een houten spatel.
4. Schep de groenten in een ovenschaal. Verdeel er het kaas-botermengsel over. Zet 15 minuten in het midden van de oven.
5. Lekker met gekookte rijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Tineke

Tineke zegt:
Vandaag heb ik voor mijn logé die vegetarisch is dit gerecht gemaakt. Ze vond het heerlijk en ik zelf heb er ook van genoten!