Recept
« Terug naar recepten
Groentecrumble met kaas
PT50M
Groentecrumble met kaas
Een heerlijk groentecrumble met kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Groentecrumble met kaas te bereiden
1. Verwarm de oven voor op 210°C.
2. Roerbak de groenten 5 minuten in olijfolie. Strooi er het kerriepoeder bij en roerbak tot alle aroma's vrijkomen. Kruid naar smaak met peper en zout.
3. Vermeng de roomkaas met de zachte boter en het kerriepoeder. Roer goed glad. Voeg er de bloem en de noten aan toe. Vermeng met een houten spatel.
4. Schep de groenten in een ovenschaal. Verdeel er het kaas-botermengsel over. Zet 15 minuten in het midden van de oven.
5. Lekker met gekookte rijst.
2. Roerbak de groenten 5 minuten in olijfolie. Strooi er het kerriepoeder bij en roerbak tot alle aroma's vrijkomen. Kruid naar smaak met peper en zout.
3. Vermeng de roomkaas met de zachte boter en het kerriepoeder. Roer goed glad. Voeg er de bloem en de noten aan toe. Vermeng met een houten spatel.
4. Schep de groenten in een ovenschaal. Verdeel er het kaas-botermengsel over. Zet 15 minuten in het midden van de oven.
5. Lekker met gekookte rijst.
Tineke zegt: