Recept
« Terug naar recepten
Groentespiesje met zeetong in tempuradeeg
PT10M
Groentespiesje met zeetong in tempuradeeg
Een heerlijk groentespiesje met zeetong in tempuradeeg recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Maxime Lachi
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groentespiesje met zeetong in tempuradeeg te bereiden
Meng de ingrediënten voor de tempura en laat 1 uur rijzen op kamertemperatuur. Zet de kom vervolgens een nachtje in de koelkast afgedekt met keukenfolie.
Schil de paprika. Snijd de groenten in stukken. Prik ze op een brochettestokje, maar weef er de tongfilet tussendoor, zodat er overal vis tussen zit.
Maak een mayonaise met de eierdooier, de mosterd, de azijn, peper, zout en maïsolie. Verfris met wat witte wijn en voeg er het kerriepoeder en de in kleine blokjes gesneden appel aan toe.
Schep het water van de tempura en haal er de brochettes door. Bak enkel minuten in een frituur op 170°C.
Serveer de spiesjes met het sausje.
Schil de paprika. Snijd de groenten in stukken. Prik ze op een brochettestokje, maar weef er de tongfilet tussendoor, zodat er overal vis tussen zit.
Maak een mayonaise met de eierdooier, de mosterd, de azijn, peper, zout en maïsolie. Verfris met wat witte wijn en voeg er het kerriepoeder en de in kleine blokjes gesneden appel aan toe.
Schep het water van de tempura en haal er de brochettes door. Bak enkel minuten in een frituur op 170°C.
Serveer de spiesjes met het sausje.