Recept
« Terug naar recepten
Grotchampignons in 'n Brandbeerjeske
PT25M
Grotchampignons in 'n Brandbeerjeske
Een heerlijk grotchampignons in 'n brandbeerjeske recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Bistro Pieke Potloed
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Grotchampignons in 'n Brandbeerjeske te bereiden
Bereidingswijze
Maak van het ei, bloem, bier en de peterselie een beslag.
Dompel de gehele champignons hierin.
De rucola, de babyleaf en de cherrytomaatjes aanmaken met walnotenolie.
Frituur de champignons in vet van 180 graden. Verdeel de salade over twee borden, verdeel vervolgens de champignons. Serveer hierbij de stroop en Mestreechs rogge.
Maak van het ei, bloem, bier en de peterselie een beslag.
Dompel de gehele champignons hierin.
De rucola, de babyleaf en de cherrytomaatjes aanmaken met walnotenolie.
Frituur de champignons in vet van 180 graden. Verdeel de salade over twee borden, verdeel vervolgens de champignons. Serveer hierbij de stroop en Mestreechs rogge.