KookJij

Grote garnalen in een krokant korstje met groene curry

Een heerlijk grote garnalen in een krokant korstje met groene curry recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2/3 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: onoffspices.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Grote garnalen in een krokant korstje met groene curry te bereiden

Maak een groene curry door het zakje groene curry-pasta te verhitten op te in de kokosroom,
Laat de groene curry ongeveer 10 minuten koken tot de smaken zich ontwikkelen
Paneer de garnalen met bloem, ei en het witte broodkruim
Frituur de de garnalen in de olie tot deze een mooie bruine kleur heeft
Serveer de groene curry en garnalen los van elkaar, en besprenkel de garnalen met wat vers limoensap
Lekker als voorgerecht of borrelhap.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst