Recept
« Terug naar recepten
Grote garnalen in een krokant korstje met groene curry
PT20M
Grote garnalen in een krokant korstje met groene curry
Een heerlijk grote garnalen in een krokant korstje met groene curry recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2/3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Grote garnalen in een krokant korstje met groene curry te bereiden
Maak een groene curry door het zakje groene curry-pasta te verhitten op te in de kokosroom,
Laat de groene curry ongeveer 10 minuten koken tot de smaken zich ontwikkelen
Paneer de garnalen met bloem, ei en het witte broodkruim
Frituur de de garnalen in de olie tot deze een mooie bruine kleur heeft
Serveer de groene curry en garnalen los van elkaar, en besprenkel de garnalen met wat vers limoensap
Lekker als voorgerecht of borrelhap.
Laat de groene curry ongeveer 10 minuten koken tot de smaken zich ontwikkelen
Paneer de garnalen met bloem, ei en het witte broodkruim
Frituur de de garnalen in de olie tot deze een mooie bruine kleur heeft
Serveer de groene curry en garnalen los van elkaar, en besprenkel de garnalen met wat vers limoensap
Lekker als voorgerecht of borrelhap.