Recept
« Terug naar recepten
Hachee
PT200M
Hachee
Een heerlijk hachee recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
200 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Herman den Blijker - AD 030312
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hachee te bereiden
Haal de riblappen door de bloem.
Doe boter in de pan en zet de riblappen aan tot ze mooi van kleur zijn.
Doe de uien erbij en verhit ze tot ze glazig zijn.
Voeg dan de bloem toe.
Blijf goed roeren, zodat de bloem niet gaat klonteren.
Voeg de kruidnagels en laurierblaadjes toe.
Giet de rode wijn erbij en laat alles op laag vuur ongeveer 3 uur trekken.
Voeg wat zout en peper toe voor de smaak.
Doe boter in de pan en zet de riblappen aan tot ze mooi van kleur zijn.
Doe de uien erbij en verhit ze tot ze glazig zijn.
Voeg dan de bloem toe.
Blijf goed roeren, zodat de bloem niet gaat klonteren.
Voeg de kruidnagels en laurierblaadjes toe.
Giet de rode wijn erbij en laat alles op laag vuur ongeveer 3 uur trekken.
Voeg wat zout en peper toe voor de smaak.