Recept
« Terug naar recepten
Hapje: fijn gesneden rumsteak met zijn garnituren
PT10M
Hapje: fijn gesneden rumsteak met zijn garnituren
Een heerlijk hapje: fijn gesneden rumsteak met zijn garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: fijn gesneden rumsteak met zijn garnituren te bereiden
Steak zeer fijn hakken deze kruiden en mengen met de mosterd, mayonaise en peterselie.
Sjalotje zeer fijn snijden evenzeer de helft van de halve appel, meng deze evenzeer onder de steak.
De andere helft van de appel in julienne snijden.
Neem een uisteekvorm en vul deze met de steak.
Serveer de sla op bord de steak in het midden en verwijder de uitsteekvorm.
Werk af met rucola en de appeltjes en enkele druppels mosterd dressing.
Serveer zeer fris.
Sjalotje zeer fijn snijden evenzeer de helft van de halve appel, meng deze evenzeer onder de steak.
De andere helft van de appel in julienne snijden.
Neem een uisteekvorm en vul deze met de steak.
Serveer de sla op bord de steak in het midden en verwijder de uitsteekvorm.
Werk af met rucola en de appeltjes en enkele druppels mosterd dressing.
Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: