KookJij

Hapje: fijn gesneden rumsteak met zijn garnituren

Een heerlijk hapje: fijn gesneden rumsteak met zijn garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje: fijn gesneden rumsteak met zijn garnituren te bereiden

Steak zeer fijn hakken deze kruiden en mengen met de mosterd, mayonaise en peterselie.
Sjalotje zeer fijn snijden evenzeer de helft van de halve appel, meng deze evenzeer onder de steak.
De andere helft van de appel in julienne snijden.
Neem een uisteekvorm en vul deze met de steak.
Serveer de sla op bord de steak in het midden en verwijder de uitsteekvorm.
Werk af met rucola en de appeltjes en enkele druppels mosterd dressing.
Serveer zeer fris.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Overschotjes opwerken hé :);):p
Anna

Anna zegt:
Mooi!;):D