Recept
« Terug naar recepten
Hapje : grissini met een triootje van ....
PT5M
Hapje : grissini met een triootje van ....
Een heerlijk hapje : grissini met een triootje van .... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje : grissini met een triootje van .... te bereiden
Een beetje roomkaas in het glaasje, mandarijn erop, garneer af met een blaadje peterselie.
Neem de grissini rol de parmaham er rond vervolgens de gerookte zalm.
Bestrijk met een beetje kaas. Serveer op het glaasje en bestrooi met dille en gemalen peper.
Neem de grissini rol de parmaham er rond vervolgens de gerookte zalm.
Bestrijk met een beetje kaas. Serveer op het glaasje en bestrooi met dille en gemalen peper.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.