Recept
« Terug naar recepten
Hapje: Halloween-vissoepje
PT20M
Hapje: Halloween-vissoepje
Heerlijk spannend vissoepje tijdens Halloween.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: Halloween-vissoepje te bereiden
Pompoenblokjes fijn snijden.
Sjalotje fijn snijden.
Aardappel fijn snijden.
Wortel fijn snijden.
Bloemkool in kleine roosjes verdelen, hou een deel aan de kant voor afgarnering.
Tomaat ontvellen en in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in boter voeg citroensap, zeezout en rozemarijn toe.
Regelmatig de bouillon toevoegen na een 15 min de soep goed mixen en terug opwarmen.
Voeg de bloemkool toe en de in ringen gesneden scampi's.
Als laatste de bladpeterselie eronder mengen.
Serveer de soep zeer warm.
Sjalotje fijn snijden.
Aardappel fijn snijden.
Wortel fijn snijden.
Bloemkool in kleine roosjes verdelen, hou een deel aan de kant voor afgarnering.
Tomaat ontvellen en in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in boter voeg citroensap, zeezout en rozemarijn toe.
Regelmatig de bouillon toevoegen na een 15 min de soep goed mixen en terug opwarmen.
Voeg de bloemkool toe en de in ringen gesneden scampi's.
Als laatste de bladpeterselie eronder mengen.
Serveer de soep zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.