Recept
« Terug naar recepten
Hapje : zoete aardappel met parmaham
PT10M
Hapje : zoete aardappel met parmaham
Een heerlijk hapje : zoete aardappel met parmaham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje : zoete aardappel met parmaham te bereiden
Kook de aardappel met de helft van de sjalot in een beetje water met zout en de helft van de kervel.
Als het water verdampt is zijn normaal de aardappelen gaar ( toch even proeven). Pureer en kruid met peper en gemalen gember voeg een beetje boter toe, laat afkoelen.
Dresseer de kervel, parmaham op bord een toefje puree erbij en werk af met sjalot, fijn gesneden radijs evenzeer de truffeldressing.
Als het water verdampt is zijn normaal de aardappelen gaar ( toch even proeven). Pureer en kruid met peper en gemalen gember voeg een beetje boter toe, laat afkoelen.
Dresseer de kervel, parmaham op bord een toefje puree erbij en werk af met sjalot, fijn gesneden radijs evenzeer de truffeldressing.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.