Recept
« Terug naar recepten
Hartig gevulde ciabatta
PT25M
Hartig gevulde ciabatta
Een heerlijk hartig gevulde ciabatta recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne Frencken
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
- > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
209 kCal energie
7 Gram eiwit
9 Gram vet
25 Gram koolhydraten
7 Gram eiwit
9 Gram vet
25 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
jumbosupermarkten.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hartig gevulde ciabatta te bereiden
Halveer de sperziebonen en kook ze in een bodem water en wat zout naar smaak in 6 minuten beetgaar.
Giet ze af en spoel onder stromend, koud water.
Meng de sperziebonen met de ui, de olijfolie, het citroensap, de basilicum en zout en peper naar smaak.
Snijd op ca 2 cm van ca 2 cm van de bovenkant het kapje van de ciabatta. Hol het brood uit.
Leg de kipfilet losjes in het brood. Schep er de bonensalade in.
Leg het ciabattabrood op een schaal en snijd het in 6
brede stukken.
Giet ze af en spoel onder stromend, koud water.
Meng de sperziebonen met de ui, de olijfolie, het citroensap, de basilicum en zout en peper naar smaak.
Snijd op ca 2 cm van ca 2 cm van de bovenkant het kapje van de ciabatta. Hol het brood uit.
Leg de kipfilet losjes in het brood. Schep er de bonensalade in.
Leg het ciabattabrood op een schaal en snijd het in 6
brede stukken.