Recept
« Terug naar recepten
Hartig pasteitje met gerookte zalm
PT20M
Hartig pasteitje met gerookte zalm
Een heerlijk hartig pasteitje met gerookte zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
i de Jong
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hartig pasteitje met gerookte zalm te bereiden
Roerbak de spinazie in een wok.Laat de spinazie afkoelen en hak hem fijn.Fruit de sjalotjes en de uitgeperste knoflook.Roer alle ingrediënten door elkaar en houd wat pijnboompitten achter voor de garnering.Breng het geheel op smaak met peper en zout.Vul de pasteitjes en bak ze 12 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.Garneer met wat sla en pijnboompitjes.