Recept
« Terug naar recepten
Hartige tarte tartin met tomaten en mozzarella
PT45M
Hartige tarte tartin met tomaten en mozzarella
Een heerlijk hartige tarte tartin met tomaten en mozzarella recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne Frencken
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Tijdschrift
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hartige tarte tartin met tomaten en mozzarella te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden C.
Halveer de tomaten, ontpit ze en bestrooi ze met zout.
Leg de tomaten ondersteboven op bakpapier zodat ze kunnen uitlekken en snij ze in schijfjes.
Schil de aardappel en snij dobbelsteentjes.
Doe samen met de tomaten in een ingevette springvorm.
Kruid met peper en zout en bedek met het kruimeldeeg.
Zet 30 minuten in de oven.
Maak hierna voorzichtig de rand van de taart los en keer de vorm om op een schotel.
Snij de mozzarella in schijfjes en leg ze bovenop de taart.
Garneer met basilicum.
Halveer de tomaten, ontpit ze en bestrooi ze met zout.
Leg de tomaten ondersteboven op bakpapier zodat ze kunnen uitlekken en snij ze in schijfjes.
Schil de aardappel en snij dobbelsteentjes.
Doe samen met de tomaten in een ingevette springvorm.
Kruid met peper en zout en bedek met het kruimeldeeg.
Zet 30 minuten in de oven.
Maak hierna voorzichtig de rand van de taart los en keer de vorm om op een schotel.
Snij de mozzarella in schijfjes en leg ze bovenop de taart.
Garneer met basilicum.