Recept
« Terug naar recepten
Hazeragout met knoflooksaus en tagliatelle
PT60M
Hazeragout met knoflooksaus en tagliatelle
Een heerlijk hazeragout met knoflooksaus en tagliatelle recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wild
- > Kinderen - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Wild
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hazeragout met knoflooksaus en tagliatelle te bereiden
Braad het in stukjes gesneden hazevlees in de boter aan, voeg de gesnipperde ui en de tomatenpuree toe en bestrooi met zout en peper.
Giet er de Chianti en de wildfond bij en laat onder een deksel op laag vuur 25 tot 35 min. stoven.
Draai voor de saus het knoflook , de pijnboompitten, de amandelen, de aardappelen en het uitgedrukte brood in de foodprocessor tot een gladde pasta, voeg het zout toe en giet de olie in een dun straaltje in de draaiende machine.
Meng er als laatste de azijn door.
Giet er de Chianti en de wildfond bij en laat onder een deksel op laag vuur 25 tot 35 min. stoven.
Draai voor de saus het knoflook , de pijnboompitten, de amandelen, de aardappelen en het uitgedrukte brood in de foodprocessor tot een gladde pasta, voeg het zout toe en giet de olie in een dun straaltje in de draaiende machine.
Meng er als laatste de azijn door.