Recept
« Terug naar recepten
Hete bliksem als mini gerechtje
PT45M
Hete bliksem als mini gerechtje
Een heerlijk hete bliksem als mini gerechtje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
16
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
sligro/ven
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hete bliksem als mini gerechtje te bereiden
Schil de appels en haal de klokhuizen eruit.Doe de geschilde en in stukjes gesneden aardappels in de pan en daar bovenop de in vieren gesneden zoete appels.daar bovenop komen de in vieren gesneden zure appels.Kook alles zo bij elkaar in ongeveer 20 minuten gaar en giet af.Pureer de aardappels en appels.Doe de puree in één van de schaaltjes en werk af met de gewokte uienringen in cajunkruiden.Bak de beenham tot deze licht krokant is.Snijd de plakjes beenham in vier parten en leg deze in een tweede schaaltje.Frituur de uienringen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en plaats deze in het derde schaaltje.
tania zegt: