KookJij

Hollandse garnalen met saffraanmayonaise

Een heerlijk hollandse garnalen met saffraanmayonaise recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Margriet
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hollandse garnalen met saffraanmayonaise te bereiden

Verwarm voor de mayonaise de brandy met de saffraan 10 seconden in de magnetron. Laat kort staan, zodat de saffraan kan wellen. Klop het door de mayonaise en breng op smaak met cayennepeper. Verdeel de garnalen over de lepels en garneer met de mayonaise.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst