KookJij

Hoppel poppel

Een heerlijk hoppel poppel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hoppel poppel te bereiden

Snijd het vlees in blokjes en leg die afwisselend met de aardappelstukjes en de ringen ui in een beboterde ovenschaal.
Klop de eieren in een kom met de melk en peper en zout los en schenk dit over de inhoud van de schaal.
Giet daarop wat gesmolten boter en laat het gerecht in het midden van een op 175°C voorverwarmde oven warm van kleur worden.
serveer het in de ovenschaal.
Geef er mosterd bij en (restjes) gare groenten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bobbeltje

bobbeltje zegt:
Hallo Anna, je kunt dit gerecht prima maken van het soepvlees wat je over hebt als je bouillon getrokken hebt. De worcestershiresaus naar smaak vermeng je even door de vleesblokjes.
Anna

Anna zegt:
Hoi Marijke, lijkt me heerlijk! Het rundvlees, braad of kook je die gaar? de worcestershiresaus mengen met het eiermengsel?