Recept
« Terug naar recepten
Hoppel poppel
PT45M
Hoppel poppel
Een heerlijk hoppel poppel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hoppel poppel te bereiden
Snijd het vlees in blokjes en leg die afwisselend met de aardappelstukjes en de ringen ui in een beboterde ovenschaal.
Klop de eieren in een kom met de melk en peper en zout los en schenk dit over de inhoud van de schaal.
Giet daarop wat gesmolten boter en laat het gerecht in het midden van een op 175°C voorverwarmde oven warm van kleur worden.
serveer het in de ovenschaal.
Geef er mosterd bij en (restjes) gare groenten.
Klop de eieren in een kom met de melk en peper en zout los en schenk dit over de inhoud van de schaal.
Giet daarop wat gesmolten boter en laat het gerecht in het midden van een op 175°C voorverwarmde oven warm van kleur worden.
serveer het in de ovenschaal.
Geef er mosterd bij en (restjes) gare groenten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
bobbeltje zegt: