Recept
« Terug naar recepten
In yoghurt gemarineerde kip met rijst en salade
PT45M
In yoghurt gemarineerde kip met rijst en salade
Een heerlijk in yoghurt gemarineerde kip met rijst en salade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe In yoghurt gemarineerde kip met rijst en salade te bereiden
Meng de tandoorikruiden met de yoghurt, de look, peper en zout. Bestrijk de kipfilets met dit mengsel en leg ze naast elkaar in een ovenschaal. Laat minstens twintig min. in een op 200°c voorverwarmde oven. Kook intussen de rijst. Meng de kerstomaten met de komkommer, de lente-uitjes, de olijfolie en het citroensap. Snij de kip in plakken en serveer met de rijst en de sla.