Recept
« Terug naar recepten
Indische aardappelkroketjes
PT35M
Indische aardappelkroketjes
Een heerlijk indische aardappelkroketjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Indische aardappelkroketjes te bereiden
Kook de aardappels gaar en maak er puree van, laat afkoelen.
Voor de vulling het gehakt rul bakken en fruit ui, knoflook,peper mee.
Voeg wortel toe en roerbak het geheel.
Selderij erbij en bouillonblokje en naar smaak peper & zout.
( eventueel naar smaak wat masala )
Laat het gerecht afkoelen.
Een schep aardappelpuree nemen, druk het plat en doe er 1 el vulling op.
Aardappelpuree om de vyulling sluiten en er een rolletje van maken.
Nu het rolletje door de paneermeel rollen, dan door het geklutste ei en weer door de paneer.
In ruim olie frituren.
Voor de vulling het gehakt rul bakken en fruit ui, knoflook,peper mee.
Voeg wortel toe en roerbak het geheel.
Selderij erbij en bouillonblokje en naar smaak peper & zout.
( eventueel naar smaak wat masala )
Laat het gerecht afkoelen.
Een schep aardappelpuree nemen, druk het plat en doe er 1 el vulling op.
Aardappelpuree om de vyulling sluiten en er een rolletje van maken.
Nu het rolletje door de paneermeel rollen, dan door het geklutste ei en weer door de paneer.
In ruim olie frituren.
N de Witb zegt:
Groeten ndewitb