Recept
« Terug naar recepten
Indische cake
PT110M
Indische cake
Een heerlijk indische cake recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Indische cake te bereiden
Mix de boter met de suiker ca. 10 minuten. Voeg vervolgens de 7 eidooiers één voor één toe en mix tot een geheel.
Zeef in een andere kom de bloem met de specerijen.
Klop de eiwitten stijf.
Spatel het eidooiermengsel, bloem en eiwitten luchtig door elkaar.
Doe het beslag in een cakevorm en bak in een voorverwarmde oven op 160 graden (gasovenstand 3) in ca. 1,5 uur gaar.
Zeef in een andere kom de bloem met de specerijen.
Klop de eiwitten stijf.
Spatel het eidooiermengsel, bloem en eiwitten luchtig door elkaar.
Doe het beslag in een cakevorm en bak in een voorverwarmde oven op 160 graden (gasovenstand 3) in ca. 1,5 uur gaar.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Marije zegt:
Caroline zegt: