Recept
« Terug naar recepten
Indische chips
PT30M
Indische chips
Heerlijk bijgerecht bij een rijsttafel
Recept van:
Veldmuis 8
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Indische chips te bereiden
De ui fijn snijden en dan met de knoflook, sambal, trassi en laos fruiten in een koekenpan.
De corned beef toevoegen met wat (± half kopje) water en een beste scheut azijn en de corned beef dan fijn prakken. Op middelmatig vuur de corned beef droog koken, zout op het laatst toevoegen. Regelmatig doorroeren.
Als de corned beef goed droog is, de pan van het vuur en de corned beef af laten koelen.
Als het afgekoeld is een zakje frietjes erdoor mengen.
De corned beef toevoegen met wat (± half kopje) water en een beste scheut azijn en de corned beef dan fijn prakken. Op middelmatig vuur de corned beef droog koken, zout op het laatst toevoegen. Regelmatig doorroeren.
Als de corned beef goed droog is, de pan van het vuur en de corned beef af laten koelen.
Als het afgekoeld is een zakje frietjes erdoor mengen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Carla Luijcks zegt:
Het mag duidelijk zijn dat gewone aardappelchips zullen breken bij het mengen, ook gewone frietjes lijken me vreemd.
Een zakje frietsticks kant en klaar uit het "zoutjes"schap van de supermarkt lijken me meer ge-eigend om dit recept te maken.
veldmuis8 zegt: