Recept
« Terug naar recepten
Indische sate
PT15M
Indische sate
Een heerlijk indische sate recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
ellen wolff
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Onbekend
Bron:
een goede vriend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Indische sate te bereiden
* snijd de kipfilet in stukjes
* pers de knoflookteentjes
* meng de olie, ketoembar, peper, zout
knoflook, ketjap en honing door
elkaar.
* leg de kipfiletstukjes erin en laat
goed intrekken ( het beste is een dag
van tevoren).
* zet de satestokjes in het glas water
om in te trekken, zodat ze op de
barbeque niet verbranden.
* rijg de kipfilet aan de stokjes en
leg ze op de barbeque, eet smakelijk!
* pers de knoflookteentjes
* meng de olie, ketoembar, peper, zout
knoflook, ketjap en honing door
elkaar.
* leg de kipfiletstukjes erin en laat
goed intrekken ( het beste is een dag
van tevoren).
* zet de satestokjes in het glas water
om in te trekken, zodat ze op de
barbeque niet verbranden.
* rijg de kipfilet aan de stokjes en
leg ze op de barbeque, eet smakelijk!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Essie zegt:
Kun je me vertellen hoeveel olie en ketjap je ongeveer nodig hebt?
M.v.g., Esther:o
Frans zegt:
ellen zegt:
ik heb hier geen hoeveelheden voor, omdat ik op gevoel werk met marinades. Het vlees ligt wel ruim in de marinade en wordt natuurlijk wel donker door de ketjap.
veel succes, Ellen