Recept
« Terug naar recepten
Insalata Panzanella - Toscaanse zomersla
PT30M
Insalata Panzanella - Toscaanse zomersla
Een heerlijk insalata panzanella - toscaanse zomersla recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Insalata Panzanella - Toscaanse zomersla te bereiden
Wrijf een slakom in met de doorgesneden teen knoflook. Doe de tomaten, paprika en rode ui in de kom. Trek de basilicum in kleine stukjes en voeg ze toe aan de salade. Bestrooi de salade met zout en peper van de molen.
Meng in een klein kommetje de olie, wijnazijn en het citroensap. Giet de dressing over de salade en roer goed door. Roer de ciabatta door de salade en leg de plakjes avocado erop.
Meng in een klein kommetje de olie, wijnazijn en het citroensap. Giet de dressing over de salade en roer goed door. Roer de ciabatta door de salade en leg de plakjes avocado erop.