Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse kalfsschnitzels
PT15M
Italiaanse kalfsschnitzels
Een heerlijk italiaanse kalfsschnitzels recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther Groen
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse kalfsschnitzels te bereiden
1. Klop in een diep bord de eieren los met de kaas. Doe de bloem in een ander diep bord.
2. Bestrooi het vlees met zout en peper en leg op elke schnitzel 2 basilicumblaadjes. Haal het vlees door de bloem en vervolgens door het eimengsel.
3. Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees in circa 6 minuten om en om goudbruin. Schud niet met de pan voordat het ei gestold is.
4. Serveer met tomatensaus. Lekker met geroosterde aardappels of pasta en asperges uit de wok.
2. Bestrooi het vlees met zout en peper en leg op elke schnitzel 2 basilicumblaadjes. Haal het vlees door de bloem en vervolgens door het eimengsel.
3. Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees in circa 6 minuten om en om goudbruin. Schud niet met de pan voordat het ei gestold is.
4. Serveer met tomatensaus. Lekker met geroosterde aardappels of pasta en asperges uit de wok.