Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse kruidensoep
PT20M
Italiaanse kruidensoep
Een heerlijk italiaanse kruidensoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse kruidensoep te bereiden
De bouillon aanlengen met 2 potjes water en de tomatenblokjes op sap. Aan de kook brengen. Gesneden bosuitjes en verse kruiden toevoegen. Van de kruiden heb ik na schoonmaken en kleinsnijden ieder 1 eetlepel gebruikt.
Vijf minuutjes zachtjes laten koken.
Bij het opdienen de soep inscheppen en pas dan een eetlepel fijngesneden mozzarella toevoegen.
Vijf minuutjes zachtjes laten koken.
Bij het opdienen de soep inscheppen en pas dan een eetlepel fijngesneden mozzarella toevoegen.
regine zegt: