KookJij

Italiaanse kruidensoep

Een heerlijk italiaanse kruidensoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Italiaanse kruidensoep te bereiden

De bouillon aanlengen met 2 potjes water en de tomatenblokjes op sap. Aan de kook brengen. Gesneden bosuitjes en verse kruiden toevoegen. Van de kruiden heb ik na schoonmaken en kleinsnijden ieder 1 eetlepel gebruikt.
Vijf minuutjes zachtjes laten koken.

Bij het opdienen de soep inscheppen en pas dan een eetlepel fijngesneden mozzarella toevoegen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

regine

regine zegt:
super en indien geen verse kruiden dan een lepeltje provencekruiden:p