Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse salade
PT10M
Italiaanse salade
Een heerlijk italiaanse salade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Florette
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse salade te bereiden
De pijnboompitten onder de ovengril roosteren.
De ham in fijne reepjes snijden.
Met een dunschiller krullen maken van de parmezaan.
De sla op smaak brengen met olijf- en citroenvinaigrette.
De reepjes ham, de schilfers parmezaan, de olijven en de pijnboompitten toevoegen en eindigen met de grof gehakte basilicumblaadjes.
De ham in fijne reepjes snijden.
Met een dunschiller krullen maken van de parmezaan.
De sla op smaak brengen met olijf- en citroenvinaigrette.
De reepjes ham, de schilfers parmezaan, de olijven en de pijnboompitten toevoegen en eindigen met de grof gehakte basilicumblaadjes.