Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse Stoofpot
PT30M
Italiaanse Stoofpot
Een heerlijk italiaanse stoofpot recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans de vos
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
hdv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse Stoofpot te bereiden
Verwarm de olie
Fruit hierin de ui, prei en worteltjes 5 min.
Voeg aubergine en aardappels toe, fruit nog 5 min.
Voeg bouillon en kruiden, incl. zout en peper toe.
Breng aan de kook en laat 20 min sudderen, afgedekt.
Serveer met parmezaanse kaas en peterselie.
Combineer met kerrierijst.
Fruit hierin de ui, prei en worteltjes 5 min.
Voeg aubergine en aardappels toe, fruit nog 5 min.
Voeg bouillon en kruiden, incl. zout en peper toe.
Breng aan de kook en laat 20 min sudderen, afgedekt.
Serveer met parmezaanse kaas en peterselie.
Combineer met kerrierijst.
Mijn kookverhaal (Hans de vos)
Ik post alleen gerechten die ik heel lekker vind.
hns zegt: