Recept
« Terug naar recepten
Jagersschotel
PT60M
Jagersschotel
Een heerlijk jagersschotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Jagersschotel te bereiden
Meng sambal, zout, ei, nootmuskaat, paneermeel en paprikapoeder onder het gehakt.
Verdeel het gehakt in een vuurvaste schotel en daarboven de aardappelpuree.
Zet het gerecht ca. 45 minuten in een oven van 180°C.
Serveer met koude appelmoes.
Verdeel het gehakt in een vuurvaste schotel en daarboven de aardappelpuree.
Zet het gerecht ca. 45 minuten in een oven van 180°C.
Serveer met koude appelmoes.