Recept
« Terug naar recepten
Japanse aardappelen uit de oven
PT45M
Japanse aardappelen uit de oven
Een heerlijk japanse aardappelen uit de oven recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ron Docter
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Japan
Bron:
Eigen creatie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Japanse aardappelen uit de oven te bereiden
Was de aardappelen goed en borstel ze schoon.
Snijdt ze in grove stukken (laat de schil erom heen) en doe ze in de ovenschaal
Giet de olie bij de aardappels en voeg ook de kruiden toe en de geperste knoflook.
Zet de schaal in de voorverwarmde oven van 180 graden.
Laat de aardappelen gaar worden en roer ze af en toe even om.
Snijdt ze in grove stukken (laat de schil erom heen) en doe ze in de ovenschaal
Giet de olie bij de aardappels en voeg ook de kruiden toe en de geperste knoflook.
Zet de schaal in de voorverwarmde oven van 180 graden.
Laat de aardappelen gaar worden en roer ze af en toe even om.
Yvonne zegt: