Recept
« Terug naar recepten
Kaasbroodje met champignons
PT20M
Kaasbroodje met champignons
Een heerlijk kaasbroodje met champignons recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
C1000
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaasbroodje met champignons te bereiden
Verhit de olie en fruit de sjalot ± 3 min. op een halfhoog vuur.
Voeg de paddestoelen toe en bak ze ± 5 min. op een hoog vuur mee. Neem de pan van het vuur.
Snijd het bovenste kapje van de bollen en pluk het kruim uit de broodjes.
Verkruimel het kruim boven het champignonmengsel en schep de kaas erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
Vul de broodjes met dit mengsel en zet ze met de kapjes ± 5 min. in een voorverwarmde oven (200 ˚C). Serveer direct.
Voeg de paddestoelen toe en bak ze ± 5 min. op een hoog vuur mee. Neem de pan van het vuur.
Snijd het bovenste kapje van de bollen en pluk het kruim uit de broodjes.
Verkruimel het kruim boven het champignonmengsel en schep de kaas erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
Vul de broodjes met dit mengsel en zet ze met de kapjes ± 5 min. in een voorverwarmde oven (200 ˚C). Serveer direct.
bloemkool zegt: