Recept
« Terug naar recepten
Kaassaus
PT30M
Kaassaus
Een heerlijk kaassaus recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
38
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaassaus te bereiden
Smelt de boter,laat het niet te bruin worden, en voeg de bloem toe.Roer het geheel tot een glad mengsel en laat het even doorwarmen.Breng de melk aan de kook en giet dit in één keer bij de roux.Laat het geheel al roerend aan de kook komen.Roer tot je geen klontjes meer ziet en meng als laatste de geraspte kaas en een snufje zout toe.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Rosita zegt:
Albert Van Lierde zegt:
Annemiek zegt:
renate84 zegt:
Groetjes,
Renate.