DIEN OP: In gekoelde coupes de massa verdelen op een blaadje sla en evt. nog versieren met een enkel groen blaadje.
Drink hierbij een van de gekoelde lokale drankjes:bv een PISCO of MOJITO
Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw Ceviche
PT240M
Kabeljauw Ceviche
In Peru en Chili een alledaags gerecht.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
240 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Chili
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw Ceviche te bereiden
1).De klein gesneden vis met de citrussappen, de rasp, de pernod, de olie en gesnipperde ui goed, maar voorzichtig doorroeren en 3½ uur in de koeling zetten.
2).Om de 45 minuten voorzichtig doorroeren
3).Na 3 ½ uur de ceviche uit de koeling halen, het overtollig vocht laten weglopen en de gember, peper, zout en korianderblaadjes door de massa roeren.
2).Om de 45 minuten voorzichtig doorroeren
3).Na 3 ½ uur de ceviche uit de koeling halen, het overtollig vocht laten weglopen en de gember, peper, zout en korianderblaadjes door de massa roeren.