KookJij

Kabeljauw Ceviche

In Peru en Chili een alledaags gerecht.
Recept van:
Bereidingstijd: 240 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Chili
Keuken: Amerikaanse
Bron: Jan A.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw Ceviche te bereiden

1).De klein gesneden vis met de citrussappen, de rasp, de pernod, de olie en gesnipperde ui goed, maar voorzichtig doorroeren en 3½ uur in de koeling zetten.
2).Om de 45 minuten voorzichtig doorroeren
3).Na 3 ½ uur de ceviche uit de koeling halen, het overtollig vocht laten weglopen en de gember, peper, zout en korianderblaadjes door de massa roeren.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

DIEN OP: In gekoelde coupes de massa verdelen op een blaadje sla en evt. nog versieren met een enkel groen blaadje.
Drink hierbij een van de gekoelde lokale drankjes:bv een PISCO of MOJITO

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst