Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw in bierbeslag
PT20M
Kabeljauw in bierbeslag
Een heerlijk kabeljauw in bierbeslag recept uit de caraibische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
L Broers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Jamaica
Keuken:
Caraibische
Bron:
Eattheolympics.com
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw in bierbeslag te bereiden
Vul een pan met olie tot ongeveer een 1/2 cm diep.
Bestrijk de vis met het limoensap.
Mix de bloem met zout en peper in een kom, voeg geleidelijk het bier toe terwijl je klopt, tot een glad beslag.
Doe de extra bloem op een bord. Haal elk stuk vis door de bloem en doop daarna in het beslag, zorg steeds dat alle kanten bedekt zijn.
Frituur de vis ongeveer 7 a 8 minuten, eenmaal keren, tot goudbruin. Laat even uitlekken op keukenpapier.
Bestrijk de vis met het limoensap.
Mix de bloem met zout en peper in een kom, voeg geleidelijk het bier toe terwijl je klopt, tot een glad beslag.
Doe de extra bloem op een bord. Haal elk stuk vis door de bloem en doop daarna in het beslag, zorg steeds dat alle kanten bedekt zijn.
Frituur de vis ongeveer 7 a 8 minuten, eenmaal keren, tot goudbruin. Laat even uitlekken op keukenpapier.
Layla zegt: