Suggestie : vervang kabeljauw door een andere vissoort naar smaak.
vervang de groenten door andere soorten.
Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw in verrassingspakje
PT30M
Kabeljauw in verrassingspakje
Lekker zowel in de winter als in de zomer!
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw in verrassingspakje te bereiden
- Verhit de boter en stoof hierin de gehakte ui, knoflook, aardappelblokjes, wortelen, prei en rozemarijn gedurende 10 minuten, kruid met peper en zout.
- Verdeel dit mengsel over de alu bakjes, leg de gekruidde visfilets erboven, besprenkel de vis met citroen, giet een beetje vloeibare boter erbij en dek af.
- Zet de bakjes gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200° of op de barbecue. Dien op.