KookJij

Kabeljauw in verrassingspakje

Lekker zowel in de winter als in de zomer!
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw in verrassingspakje te bereiden

  1. Verhit de boter en stoof hierin de gehakte ui, knoflook, aardappelblokjes, wortelen, prei en rozemarijn gedurende 10 minuten, kruid met peper en zout.
  2. Verdeel dit mengsel over de alu bakjes, leg de gekruidde visfilets erboven, besprenkel de vis met citroen, giet een beetje vloeibare boter erbij en dek af.
  3. Zet de bakjes gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200° of op de barbecue. Dien op.

Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)

Suggestie : vervang kabeljauw door een andere vissoort naar smaak.
vervang de groenten door andere soorten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst