Suggestie :
Vervang kabeljauwfilet door koolvis of pangasius.
Vervang de broccoli door andere groenten.
Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw in verrassingspakje
PT30M
Kabeljauw in verrassingspakje
Vis verveeld nooit!
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw in verrassingspakje te bereiden
- Verhit 20 gr. boter en fruit hierin de gehakte ui, de aardappelblokjes, broccoliroosjes, gehakte look en de naalden van de rozemarijn, gedurende 10 minuten onder deksel.
- Schik dit mengsel op alu folie, leg de visvilets erboven, kruid met peper.
- Verdeel de rest van de boter over te vis en besprenkel met citroensap.
- Vouw de papillotten toe en zet deze 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200° of op de barbeque.