Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw met mosterdsaus
PT30M
Kabeljauw met mosterdsaus
een visgerecht, nooit te versmaden !!
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw met mosterdsaus te bereiden
Verhit boter, voeg blokjes wortelen, bleekselder en ui toe samen met het bouillonblokje, laurier en een beetje water.
Laat het geheel 5 minuten onder deksel stoven. Leg de vis erop en laat deze 12 minuten stoven onder deksel. Haal de vis en de groenten uit het kookvocht en hou apart. Voeg bloem, peper, zout en nootmuskaat bij het vocht en laat 2 minuten bakken. Voeg al roerende de melk toe en laat 2 minuten koken. Werk de saus af met de eidooier en mosterd.
Laat het geheel 5 minuten onder deksel stoven. Leg de vis erop en laat deze 12 minuten stoven onder deksel. Haal de vis en de groenten uit het kookvocht en hou apart. Voeg bloem, peper, zout en nootmuskaat bij het vocht en laat 2 minuten bakken. Voeg al roerende de melk toe en laat 2 minuten koken. Werk de saus af met de eidooier en mosterd.