KookJij

Kabeljauw met pastinaak

Probeer eens een vergeten groente!
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw met pastinaak te bereiden

  1. Schil de pastinaak en snij deze in blokjes.
  2. Doe in een pan en zet onder met koud water, voeg 25 gr. boter toe en laat onder deksel 10 minuten garen.
  3. Doe het deksel van de pan en laat uitdampen.
  4. Voeg melk en ricard toe, breng op smaak met peper en zout.
  5. Kruid de kabeljauw met viskruiden en haal deze door de bloem.
  6. Verhit 25 gr. boter en bak de kabeljauw ong. 3 minuten langs elke zijde.
  7. Dien het geheel op met gestoomde aardappelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst