Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw met pastinaak
PT30M
Kabeljauw met pastinaak
Probeer eens een vergeten groente!
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw met pastinaak te bereiden
- Schil de pastinaak en snij deze in blokjes.
- Doe in een pan en zet onder met koud water, voeg 25 gr. boter toe en laat onder deksel 10 minuten garen.
- Doe het deksel van de pan en laat uitdampen.
- Voeg melk en ricard toe, breng op smaak met peper en zout.
- Kruid de kabeljauw met viskruiden en haal deze door de bloem.
- Verhit 25 gr. boter en bak de kabeljauw ong. 3 minuten langs elke zijde.
- Dien het geheel op met gestoomde aardappelen.