Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw op een bedje van Antiboise
PT30M
Kabeljauw op een bedje van Antiboise
Een heerlijk kabeljauw op een bedje van antiboise recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Harold Content
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw op een bedje van Antiboise te bereiden
Pers de citroen uit men dit met een 1/3 olijfolie peper en zout. Leg de filets in het mengel.
Antiboise
Snij de tomaten in parten haal het vruchtvlees en zaadjes eruit en snij ze in fijne blokjes. Hak de sjarlotjes fijn en de knoflook. Zorg voor een fijn gesneden kruiden met dit alles door elkaar. Doe er een theelepel suiker in. Zorg dat dit goed in de olijfolie zit. Zet het koud weg.
Sjalotjessaus.
Snij 4 sjalotjes fijn. Bak ze in de pan op een laag vuur 5 min., de wijn erbij. Zet het nog eens 5 min. op laag vuur.
Verwarm de grill en leg de filets op een pak en in het midden van de oven 11 min.
Leg de antiboise in het midden van het bord. Leg de filets erop en doe een lepel saus erover heen.
Antiboise
Snij de tomaten in parten haal het vruchtvlees en zaadjes eruit en snij ze in fijne blokjes. Hak de sjarlotjes fijn en de knoflook. Zorg voor een fijn gesneden kruiden met dit alles door elkaar. Doe er een theelepel suiker in. Zorg dat dit goed in de olijfolie zit. Zet het koud weg.
Sjalotjessaus.
Snij 4 sjalotjes fijn. Bak ze in de pan op een laag vuur 5 min., de wijn erbij. Zet het nog eens 5 min. op laag vuur.
Verwarm de grill en leg de filets op een pak en in het midden van de oven 11 min.
Leg de antiboise in het midden van het bord. Leg de filets erop en doe een lepel saus erover heen.