Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauwfilet met broccoli
PT30M
Kabeljauwfilet met broccoli
Een heerlijk kabeljauwfilet met broccoli recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauwfilet met broccoli te bereiden
Kook 1 L. water met visbouillonblokje, leg de visfilet erin, laat 5 minuten zacht pruttelen, giet af en laat uitlekken.
Kook de broccoliroosjes gedurende 7 min in water, giet af en laat uitlekken.
Verhit boter, voeg bloem toe en melk, laat al roerende indikken, breng op smaak met peper en nootmuskaat, voeg 25 gr. kaas toe.
Leg de visfilet in een ovenschotel, kruid met peper en zout, bedek met broccoli en overgiet met de saus.
Bestrooi met de resterende kaas, laat even gratineren in de oven.
Kook de broccoliroosjes gedurende 7 min in water, giet af en laat uitlekken.
Verhit boter, voeg bloem toe en melk, laat al roerende indikken, breng op smaak met peper en nootmuskaat, voeg 25 gr. kaas toe.
Leg de visfilet in een ovenschotel, kruid met peper en zout, bedek met broccoli en overgiet met de saus.
Bestrooi met de resterende kaas, laat even gratineren in de oven.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
irethr zegt:
jennypiet zegt:
tommeke zegt:
tommeke zegt: