KookJij

Kalfsfricandeau met garnalenmayonaise

Een heerlijk kalfsfricandeau met garnalenmayonaise recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ramon beuk
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalfsfricandeau met garnalenmayonaise te bereiden

Hak de garnalen fijn en meng ze met de crème fraîche en het citroensap. Breng op smaak met zout en peper. Smeer de plakjes fricandeau in met het mengsel en rol ze op.
Presenteer de rolletjes op een mooi bord.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Tania

Tania zegt:
Is het botersla of spinazie die gebruikt wordt om de salade in te rollen?