Recept
« Terug naar recepten
Kalfsfricandeau met garnalenmayonaise
PT10M
Kalfsfricandeau met garnalenmayonaise
Een heerlijk kalfsfricandeau met garnalenmayonaise recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ramon beuk
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalfsfricandeau met garnalenmayonaise te bereiden
Hak de garnalen fijn en meng ze met de crème fraîche en het citroensap. Breng op smaak met zout en peper. Smeer de plakjes fricandeau in met het mengsel en rol ze op.
Presenteer de rolletjes op een mooi bord.
Presenteer de rolletjes op een mooi bord.
Tania zegt: